Δείτε το βίντεο animation της Unisef που θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)

Στην ευαισθητοποίηση όλων μας για τα εκατομμύρια παιδιά -πρόσφυγες από τη Συρία, που με κίνδυνο της ζωής τους αναζητούν με τους γονείς τους μία καλύτερη ζωή, στοχεύει το βίντεο της Unisef με τίτλο «Η Μαλάκ και η Βάρκα» ( Malak and the Boat).
Πρωταγωνίστρια της ταινίας κινουμένων σχεδίων είναι η 7 χρονη Malak, που ταξιδεύει με μία βάρκα στη Μεσόγειο Θάλασσα επιθυμώντας να βρει ένα ασφαλές καταφύγιο.
Το μικρό κορίτσι, μόνο και έντρομο, αναρωτιέται αν θα επιβιώσει ή θα πνιγεί στη θάλασσα. Αναπολεί την ευτυχισμένη ζωή που είχε μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της. Και ακριβώς αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει μέσω της ιστορίας αυτής η Unisef: Ο, τι η πλειοψηφία των προσφύγων αναζητούν μία καλύτερη ζωή σε άλλες χώρες γιατί απλά δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στη δική τους πατρίδα. Δεν μπορούν τα παιδιά τους να είναι ασφαλή γι΄αυτό και επιλέγουν την προσφυγιά ως μόνο μέσο σωτηρίας από τον πόλεμο.
Το βίντεο animation «Η Μαλάκ και η Βάρκα» αποτελεί μέρος της σειράς κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Unfairy Tales» που εντάσσονται στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής εκστρατείας #NoLostGeneration της Unisef για να σηματοδοτήσει τα 5 χρόνια εμφύλιου πολέμου στη Συρία. Η επόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο με τίτλο «Η Ivine και το μαξιλάρι» (Ivine and Pillow).
Περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά , σύμφωνα με τη Unisef, ζουν ως πρόσφυγες ή αναζητούν ασφαλές καταφύγιο ενώ πάνω από 8 εκατομμύρια παιδιά έχουν ανάγκην από ανθρωπιστική βοήθεια.
πηγη mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]