[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:Χτυπούσε ανελέητα με σίδερο έναν άτυχο σκύλο ... Βαριές απειλές κατά του σωτήρα του .

Ενα ακόμη περιστατικό βάναυσης κακοποίησης σκύλου σημειώθηκε σε χωριό των Ιωαννίνων πριν απο δύο μέρες ,προκαλώντας την οργή των κατοίκων αλλά  και των χρηστών του facebook ,μόλις έγινε γνωστό μέσα απο την ιστοσελίδα της Animal Action Ioannina .
Συγκεκριμένα ,πριν απο 2 ημέρες  87χρονος άνδρας  που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο του χωριού ,προσέλκυσε τον Ντάνυ με ύπουλο τρόπο στην αυλή του ,με σκοπό να τον σκοτώσει .
Το ανυποψίαστο σκυλάκι τον εμπιστεύτηκε, τον ακολούθησε στο σπίτι του και τότε ο ηλικιωμένος βρήκε ευκαιρία τον έδεσε και άρχισε να τον χτυπά με μανία με "όπλο" ένα σίδερο ,στο κεφάλι του και σε όλο του το σώμα.
Οι φωνές του άτυχου σκύλου  ακούγονταν σε όλο το χωριό .
Μια ηλικιωμένη ,που στάθηκε και ο σωτήρας του σκύλου ,βγήκε απο οτο σπίτι της να δει τι συμβαίνει .
Ελυσε το σκυλί λέγοντάς του πως θα καλέσει την αστυνομία και τη φιλοζωική .
Ο 87χρονος που τόσο πολύ ήθελε ..να ολοκληρώσει το έργο του ,την απείλησε πως αν τυχόν μιλήσει θα της κάψει το σπίτι και θα την τουφεκίσει. 
Η φιλοζωική ενημερώθηκε  με ανώνυμο τηλεφώνημα απο αυτόπτη μάρτυρα .
Οι εθελοντές της Animal Action κάνουν ενέργειες προκειμένου να μάθουν το όνομά του ηλικιωμένου ,κάτι που δεν έχουν κατορθώσει μέχρι τώρα ,αφού ο 87χρονος είναι ο φόβος και ο τρόμος του χωριού,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει φολιάσει και  έχει κακοποιήσει αμέτρητα σκυλιά ...και όσο δεν τον καταγγέλουν τόσο θα συνεχίσει να το κάνει ..
Οσο για τον Ντανυ ,όταν μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ξερνούσε αίμα ,αλλά πλέον είναι ασφαλής στα χέρια ανθρώπων που τον αγαπούν .
Οι φωτογραφίες του κοινοποιήθηκαν στο facebook προκαλώντας καταιγισμό σχολίων εις βάρος του 87χρονου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]