ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΚΟΣΜΟΣ)Βρήκε τραγικό θάνατο, όταν τη... ρούφηξε εκχιονιστικό μηχάνημα

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στο χιονοδρομικό κέντρο Λεζ Άνγκλ των Πυρηναίων στη Γαλλία, όταν μια 20χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς τη... ρούφηξε εκχιονιστικό μηχάνημα που άνοιγε το δρόμο τα ξημερώματα σήμερα, μετά από έντονη χιονόπτωση που απειλούσε το δημοφιλή χειμερινό προορισμό με αποκλεισμό.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ,το απίστευτο συμβάν έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αλλά και τους χιλιάδες τουρίστες που κατακλύζουν το χιονοδρομικό κέντρο, καθώς είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται παρόμοιο περιστατικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες εκχιονιστικό μηχάνημα που επιχειρούσε στην περιοχή παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα στο μηχανισμό απορρόφησης του χιονιού και όταν ο οδηγός πήγε να ελέγξει τη δυσλειτουργία, διαπίστωσε ότι ένα ανθρώπινο σώμα είχε βρεθεί μέσα στο μηχανισμό, μπλοκάροντάς τον.

Ο οδηγός του εκχιονιστικού νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο λόγω του ισχυρού σοκ που υπέστη, ενώ τα εντεταλμένα όργανα αναζητούν πλέον τους οικείους της άτυχης κοπέλας, αλλά και τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]