ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(EΛΛΑΔΑ)Έκανε ομαδικό σεξ με τη βία και τη βιντεοσκοπούσαν!

Μια 30χρονη γυναίκα από το Καμερούν πίστεψε στην φιλία (;) ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα και την πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ίδια η κοπέλα στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας , ο εφιάλτης της ξεκίνησε στη Σαντορίνη, όταν γνώρισε έναν 31χρονο Έλληνα. Σύντομα έγιναν φίλοι, αλλά μετά από λίγο, εκείνη υποχρεώθηκε να κάνει έρωτα με τον...φίλο της και έναν 24χρονο άνδρα. Μάλιστα τη συνέυρεση κατέγραφαν οι δυο άνδρες με μια βιντεοκάμερα. 

Στην καταθεσή της η κοπέλα από το Καμερούν υποστήριξε ότι ο 31χρονος, είχε σχέδια για εκείνη και με τον τρόπο του την έπεισε να ταξιδέψει μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Εκεί πήγε σε ένα χώρο όπου την υποδέχθηκε έναν 51χρονος. Ο χώρος έμοιαζε με στούντιο και η Καμερουνέζα υποχρεώθηκε να κάνει σεξ με άγνωστα άτομα και η όλη δράση να βιντεοσκοπείται..

Η καταγγελία κατατέθηκε τηνν περασμένη Πέμπτη στους αστυνομικούς που μετά από έρευνα συνέλαβαν τον 31χρονο άνδρα. Στο σπίτι του κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και εξετάζεται το περιεχόμενό του. Σοβαρές κυρώσεις θα αντιμετωπίσουν τόσο ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη όσο και ο 24χρονος άνδράς που συνευρέθηκε σεξουαλικά με την Αφρικανή κοπέλα στη Σαντορίνη.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανακαλύψουν και όσους πήγαν σε αυτό το στούντιο της Θεσσαλονίκης για να διευκρινήσουν αν γνώριζαν ότι η 30χρονη κοπέλα συμμετείχε σε όλο αυτό, χωρίς τη θέληση της. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]