ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Που να κάθεσαι να ντύνεσαι τώρα....Δείτε πως έφυγε από την Ελλάδα η Λέιντι Γκάγκα- Με ένα δερμάτινο τζάκετ και το εσώρουχο της!

Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια μόνο βαρετή δεν μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει, καθώς κάθε της εμφάνιση κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι!
Η Λέιντι Γκάγκα ήρθε σχεδόν γυμνή στη χώρα μας, φορώντας στρινγκ και δυο κοχύλια και έφυγε επίσης σχεδόν γυμνή.
gag4.jpg
Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο τζάκετ και το… εσώρουχο της! Τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή, χωρίς όμως υπερπαραγωγή περούκες, παρά μόνο έχοντας κότσο τα σκούρα μαλλιά της. Μάλιστα, πίσω από το τζάκετ ήταν γραμμένος ο τίτλος του νέου της δίσκου, «Cheek to Cheek».
gag5.jpg
Η ίδια βγήκε από το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμενε, στο Σύνταγμα, αφήνοντας «άφωνους» τους θαυμαστές της, οι οποίοι είχαν στηθεί απ’ έξω και περίμεναν για ένα αυτόγραφο. Δίπλα στην προκλητική σταρ ήταν και ηαγαπημένη της σκυλίτσα, η Ασία, η οποία μαζί με τη «μαμά» της, φλέρταρε σαν πραγματική σταρ με τον φακό.
gag7.jpg
Μόλις η πόρτα του αυτοκίνητου έκλεισε και ενώ οι θαυμαστές της ζητωκραύγαζαν, η οροφή του τζιπ άνοιξε καιεκείνη βγήκε και άρχισε να χαιρετάει τους θαυμαστές της, απλώνοντας το χέρι της και στέλνοντάς τους φιλιά. Στη συνέχεια έφτασε στο αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου προκειμένου να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες, που είναι και ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της.
gag6.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]