ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τέλος εποχής για την...τηλεόραση;

Στο "στόχαστρο" έχει μπει η τηλεοπτική αγορά της Ευρώπης από μια αμερικάνικη εταιρία η οποία έχει κυριαρχήσει στην αμερικάνικη αγορά και τώρα φιλοδοξεί να επεκταθεί και στην Ευρώπη παρέχοντας πλήθως ταινιών αλλά κυρίως τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο λόγος για την αμερικανική εταιρία Netflix, η οποία όπως αναφέρει η Deutsche Welle έχει σαρώσε στην αγορά της αμερικής και στοχεύει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη. Πιο αναλυτικά, η εταιρία ασχολείται με την παροχή ταινιών και σειρών μέσω του διαδικτύου και έχει κάνει τα βήματά της ήδη σε Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.
Με ταινίες, αλλά κυρίως τηλεοπτικές σειρές, όπως το House of Cards, η Netflix κέρδισε περίπου 50 εκατομμύρια πελάτες σε 40 χώρες και αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει και στη γερμανική αγορά η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο "στόχαστρο".
Με αφορμή την πρεμιέρα της υπηρεσίας στην Γερμανική αγορά, ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας Τζόρις Ίβερς δηλώνει: "Θέλουμε να κάνουμε στους πελάτες μας μια πρόταση. Για να βλέπουν ό,τι θέλουν, όπου και όποτε το επιθυμούν. Εκτός αυτού τους προσφέρουμε ταινίες και σειρές που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο παρελθόν. Είναι στρατηγική μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ξένες αλλά και εγχώριες παραγωγές"
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]